_DSF5412

Menu

Here you will find this week's lunches, à la carte and our tasting menu (chef's menu).

_DSF5540

À la carte

_DSF5407

Chefs Table

Meny

boka från 8-50p

  • 3-rätters meny

    Exempelmeny
    Kalixlöjrom
    Bjärredpotatis - Bakat lantägg - Silverlök - Brynt smör

    Sk 10’s surdegsbröd
    Grillad tupplevercreme - Madaira - Karamelliserad lök

    Grillad & tjärglaserad hjortrygg
    Jordärtsskocka - Svamp från svenska skogar - Äpple - Grillad hjortsky

    Färska lingon
    Bourbonglass - Saltkola - Maräng - Granskott

    från 865 kr/p
  • Chefs menu

    Exempelmeny
    Fransk Blodduva
    Rödbeta - Svartvinbär - Libbsticka

    Kalixlöjrom
    Bjärredpotatis - Bakat lantägg - Silverlök - Brynt smör

    Sk 10’s surdegsbröd
    Grillad tupplevercreme - Madaira - Karamelliserad lök

    Gravad hälleflunda
    Rökt grädde - Fermenterad vit sparris - Rättika

    Grillad gazpacho
    Svensk tomat - Basilika - Pimiento de Espelett

    Tjärglaserad hjortrygg
    Jordärtsskocka - Svamp från svenska skogar - Äpple - Grillad hjortsky

    Färska lingon
    Bourbonglass - Saltkola - Maräng - Granskott

    från 1295 kr/p
  • Full Experience en överleverans med de bästa råvarorna i säsong

    Exempelmeny
    Hälleflundra - Vit sparris
    Steambun – Kalixlöjrom
    Potatis – Svartrot
    Hummer – Tomat
    Gädda - Caviar
    Kalvbräss - Äpple
    Blodduva – Svamp
    Färska lagerblad
    Hjort – Persiljerot
    Lingon - Granskott

    från 1995 kr/p

Dryckespaket

Fördrink med ett passande vinpaket och kaffe med eller utan alkohol eller en kombination beroende på er alkoholpolicy

  • 3-rätter
    från 595kr/p
  • Chefs menu
    från 995kr/p
  • Full Experience
    från 1350kr/p

Chefs menu

Menu 1295kr
Beverage package 855kr

Menu

  • Tonight's snacks

    Two of the kitchen's favourites

  • Sk 10's freshly baked sourdough bread

    Caramelized onion broth - Wild garlic butter - Goutweed - Onion flowers

  • Ravioli

    Scarlet Prawns - Pimiento de Espelette - Chives - Fresh peas - Rye bread - Lobster bisque

  • Tartar off dry-aged beef

    Zucchini - Grilled tomato - Elder capers
    - Green strawberries - crispy onions

  • Grilled turbot

    White asparagus "aigre doux" - Broad beans - Lemon confit - Lovage - Champagne sauce

  • Lamb from green farms

    Nettles - Chawanmushi - Morel - Fresh peas - Greens from Lilla Labäck - Grilled lamb jus

  • Dessert

    Kitchens choice

Julmeny

3-rätter 865kr 7-rätter 1295kr

Snacks

  • Kalixlöjrom

    Aztek gold - Brynt smör - Syrad grädde - Gravad äggula

  • Matjesillstartlett

    Saltad stenbitsrom - Vasslekokt potatis - Krondill - Gräslök

  • Regnbågslax

    Gulbeta - kryddost - Paradisäpple

Förrätt

  • Chawanmushi

    Råstekt havskräfta - Fläskbuljong - Blåmussla - Fermenterad kålrabbi

Brödservering

  • Sk 10’s varma surdegsbröd

    Grillad tupplevercréme - Karamelliserad lök - Madeira - Körsbär

Varmrätt

  • Canard challadaise

    Stekt bröst - Mörbakat lår - Grillad apelsin & stjärnanissky - Vinterkål - Tryffel - Granatäpple

Dessert

  • Lingonclafoutis

    Saffranszabaione - Lingonsorbet - Päron - Mandel