_DSF5412

Menu

Here you will find this week's lunches, à la carte and our tasting menu (chef's menu).

_DSF5540

À la carte

_DSF5407

Chefs Table

Lunchmenu v.8

Friday lunch 14/6

three course 445 Sek

Lunch

  • Swedish new potatoes 155 SEK

    Matjes herring - Fresh lump fish roe - Chives - Sour cream - Browned butter

  • Swedish corn-fed chicken 195 SEK

    Fried zucchini flower - Organic Chard from Mia - Radish - Mustard velouté

  • Swedish strawberries 135 SEK

    Milk ice cream - Basil - Vanilla - Black pepper

Sk10’s handmade Bonbons

Ask for the flavor of the day 45 SEK/pcs

Meny

boka från 8-50p

  • 3-rätters meny

    Exempelmeny

    Råstekt havskräfta
    Chawanmushi - Färsk majs - Chitake
    - Vintertryffel - Havskräftsconsome

    Sk 10’s varma surdegsbröd
    Fermenterad svampbuljong - Libbsticka - Granskott

    Sotad renfile
    Höstkål från Lilla Labäck - Hasselnötsmör - Rött äpple - Sellerirot - Havgus - Grillad rådjurssky

    Bourbonglass
    Rostade körsbär - Mazarinkaka - Chokladcremeux - Sirapsflarn - Lakritskum

    från 865 kr/p
  • Chefs menu

    Exempelmeny

    Badger Flame
    Getost - Lavendel - Blommor

    Friterad steadmed bun
    Oxtartar - Vintertryffel - Kycklingrödde

    Kålrabbi & Melon
    Rökt forellrom - Pepparrot - Fingerlime - Kåldashi

    Trattkantareller från Mia
    Rostad grädde - Coco Bianco - Tryffel - Spigariello - Svampbuljong

    Grillad uer
    Rökt mandel - Blåmussla - Bergamott

    Sotad renfile
    Höstkål från Lilla Labäck - Hasselnötsmör - Rött äpple - Sellerirot - Grillad rådjurssky

    Bourbonglass
    Rostade körsbär - Mazarinkaka - Chokladcremeux - Sirapsflarn - Lakritskum

    från 1295 kr/p
  • Full Experience en överleverans med de bästa råvarorna i säsong

    Exempelmeny
    Hamachi - Wasabi
    Getost - Lavendel
    Oxtartar - Tryffel
    Kålrabbi - Melon
    Pilgrimsmussla - Caviar
    Havskräfta - Majs
    Uer - Blåmussla
    Bröd - Brynt smör
    Kokos - Citrus
    Fransk duva - Rödbeta
    Ren - Jordärtskocka
    körsbär - Lakrits

    från 1995 kr/p

Dryckespaket

Fördrink med ett passande vinpaket och kaffe med eller utan alkohol eller en kombination beroende på er alkoholpolicy

  • 3-rätter
    från 595kr/p
  • Chefs menu
    från 995kr/p
  • Full Experience
    från 1350kr/p

Chefs menu

Menu 1295kr
Beverage package 855kr

Menu

  • Tonight's snacks

    Two of the kitchen's favourites

  • Ravioli

    Scarlet Prawns - Pimiento de Espelette - Chives - Fresh peas - Rye bread - Lobster bisque

  • Tartar off dry-aged beef

    Zucchini - Grilled tomato - Elder capers
    - Green strawberries - crispy onions

  • Grilled turbot

    White asparagus "aigre doux" - Broad beans - Lemon confit - Lovage - Champagne sauce

  • Lamb from green farms

    Nettles - Chawanmushi - Morel - Fresh peas - Greens from Lilla Labäck - Grilled lamb jus

  • Dessert

    Kitchens choice

  • Bourbonglass

    Rostade körsbär - Mazarinkaka - Chokladcremeux - Sirapsflarn - Lakritskum

Julmeny

3-rätter 865kr 7-rätter 1295kr

Snacks

  • Kalixlöjrom

    Aztek gold - Brynt smör - Syrad grädde - Gravad äggula

  • Matjesillstartlett

    Saltad stenbitsrom - Vasslekokt potatis - Krondill - Gräslök

  • Regnbågslax

    Gulbeta - kryddost - Paradisäpple

Förrätt

  • Chawanmushi

    Råstekt havskräfta - Fläskbuljong - Blåmussla - Fermenterad kålrabbi

Brödservering

  • Sk 10’s varma surdegsbröd

    Grillad tupplevercréme - Karamelliserad lök - Madeira - Körsbär

Varmrätt

  • Canard Challandais

    Stekt bröst - Mörbakat lår - Grillad apelsin & stjärnanissky - Vinterkål - Tryffel - Granatäpple

Dessert

  • Lingonclafoutis

    Saffranszabaione - Lingonsorbet - Päron - Mandel