_DSF5412

Meny

Här hittar ni exempel på vårs menyer, de ändras varje vecka och baseras på det bästa vi får tag på i säsong. 

_DSF5540

Middag & Lunch

_DSF5407

Chefs Table

_DSF5461

Matlagnings­event

Lunchmeny v.8

Fredagslunchen 14/6

Tre rätter 445 kr

Lunch

  • Svensk färskpotatis 155 kr

    Matjessill från Norröna - Färsk stenbitsrom - Gräslök - Syrad grädde - Brynt smör

  • Svensk majskyckling 195 kr

    Friterad zucchiniblomma - Ekologisk Mangold från Mia - Rädisa - Senapsvelouté

  • Svenska jordgubbar 135 kr

    Mjölkglass - Basilika - Vanilj - Svartpeppar

Sk10’s handgjorda praliner

Fråga efter dagens smak 45 kr/st

Meny

boka från 8-50p

  • 3-rätters meny

    Exempelmeny

    Råstekt havskräfta
    Chawanmushi - Färsk majs - Chitake
    - Vintertryffel - Havskräftsconsome

    Sk 10’s varma surdegsbröd
    Fermenterad svampbuljong - Libbsticka - Granskott

    Sotad renfile
    Höstkål från Lilla Labäck - Hasselnötsmör - Rött äpple - Sellerirot - Havgus - Grillad rådjurssky

    Bourbonglass
    Rostade körsbär - Mazarinkaka - Chokladcremeux - Sirapsflarn - Lakritskum

    från 865 kr/p
  • Chefs menu

    Exempelmeny

    Badger Flame
    Getost - Lavendel - Blommor

    Friterad steadmed bun
    Oxtartar - Vintertryffel - Kycklingrödde

    Kålrabbi & Melon
    Rökt forellrom - Pepparrot - Fingerlime - Kåldashi

    Trattkantareller från Mia
    Rostad grädde - Coco Bianco - Tryffel - Spigariello - Svampbuljong

    Grillad uer
    Rökt mandel - Blåmussla - Bergamott

    Sotad renfile
    Höstkål från Lilla Labäck - Hasselnötsmör - Rött äpple - Sellerirot - Grillad rådjurssky

    Bourbonglass
    Rostade körsbär - Mazarinkaka - Chokladcremeux - Sirapsflarn - Lakritskum

    från 1295 kr/p
  • Full Experience en överleverans med de bästa råvarorna i säsong

    Exempelmeny
    Hamachi - Wasabi
    Getost - Lavendel
    Oxtartar - Tryffel
    Kålrabbi - Melon
    Pilgrimsmussla - Caviar
    Havskräfta - Majs
    Uer - Blåmussla
    Bröd - Brynt smör
    Kokos - Citrus
    Fransk duva - Rödbeta
    Ren - Jordärtskocka
    körsbär - Lakrits

    från 1995 kr/p

Dryckespaket

Fördrink med ett passande vinpaket och kaffe med eller utan alkohol eller en kombination beroende på er alkoholpolicy

  • 3-rätter
    från 595kr/p
  • Chefs menu
    från 995kr/p
  • Full Experience
    från 1350kr/p

Chefs menu

Exempelmeny, menyn ändras varje vecka
Meny 1295kr
Dryckespaket 995kr
(Minimum debitering för chefstable 18000kr)

Meny

  • Kvällens snacks

    Badger Flame - Getost - Lavendel - Blommor från Mia

  • Friterad steadmed bun

    Oxtartar - Vintertryffel - Kycklingrädde

  • Kålrabbi & Melon

    Rökt forellrom - Pepparrot - Fingerlime - Kåldashi

  • Trattkantareller från Mia

    Rostad grädde - Coco bianco - Tryffel - Spigariello - Svampbuljong

  • Grillad uer

    Rökt mandel - Blåmussla - Bergamott

  • Sotad renfile

    Höstkål från Lilla Labäck - Hasselnötsmör - Rött äpple - Sellerirotscreme - Havgus - Grillad rådjurssky

  • Bourbonglass

    Rostade körsbär - Mazarinkaka - Chokladcremeux - Sirapsflarn - Lakritskum

Julmeny

3-rätter 865kr 7-rätter 1295kr

Snacks

  • Kalixlöjrom

    Aztek gold - Brynt smör - Syrad grädde - Gravad äggula

  • Matjesillstartlett

    Saltad stenbitsrom - Vasslekokt potatis - Krondill - Gräslök

  • Regnbågslax

    Gulbeta - kryddost - Paradisäpple

Förrätt

  • Chawanmushi

    Råstekt havskräfta - Fläskbuljong - Blåmussla - Fermenterad kålrabbi

Brödservering

  • Sk 10’s varma surdegsbröd

    Grillad tupplevercréme - Karamelliserad lök - Madeira - Körsbär

Varmrätt

  • Canard Challandais

    Stekt bröst - Mörbakat lår - Grillad apelsin & stjärnanissky - Vinterkål - Tryffel - Granatäpple

Dessert

  • Lingonclafoutis

    Saffranszabaione - Lingonsorbet - Päron - Mandel